Penilaian pencemaran bakteria pada karkas daging lembu dan permukaan sentuhan daging di kompleks abatoir terpilih di Selangor / Elizabeth Sinirisan Chong Shiaw Shim.
Producer: 2018Description: xiv, 153 pages : illustrations ; 30 cm. + 1 computer laser optical disc (4 in.)Content type:- text
- unmediated
- volume
| Item type | Current library | Home library | Collection | Call number | Materials specified | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| MEDIA | PERPUSTAKAAN DR ABDUL LATIFF | PERPUSTAKAAN DR ABDUL LATIFF MEDIA-P. DR ABDUL LATIFF | - | QW50.C548p 2018 9 tesis cd (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 00001589911 | |||
| TERHAD | PERPUSTAKAAN DR ABDUL LATIFF | PERPUSTAKAAN DR ABDUL LATIFF TESIS-P. DR ABDUL LATIFF | - | QW50.C548p 2018 9 tesis (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 00002237246 |
Tesis ini mempunyai satu CD berjudul'Penilaian pencemaran bakteria pada karkas daging lembu dan permukaan sentuhan daging di kompleks abatoir terpilih di Selangor' yang mempunyai nombor panggilan yang sama dan ditempatkan di Makmal Digital.
Tesis (Sarjana Sains Kesihatan) - Universiti Kebangsaan Malaysia, 2018.
Rujukan : mukasurat 102-136.
There are no comments on this title.
