Penilaian pencemaran bakteria pada karkas daging lembu dan permukaan sentuhan daging di kompleks abatoir terpilih di Selangor /

Chong, Elizabeth Sinirisan Shiaw Shim,

Penilaian pencemaran bakteria pada karkas daging lembu dan permukaan sentuhan daging di kompleks abatoir terpilih di Selangor / Elizabeth Sinirisan Chong Shiaw Shim. - xiv, 153 pages : illustrations ; 30 cm. + 1 computer laser optical disc (4 in.).

Tesis ini mempunyai satu CD berjudul'Penilaian pencemaran bakteria pada karkas daging lembu dan permukaan sentuhan daging di kompleks abatoir terpilih di Selangor' yang mempunyai nombor panggilan yang sama dan ditempatkan di Makmal Digital.

Tesis (Sarjana Sains Kesihatan) - Universiti Kebangsaan Malaysia, 2018.

Rujukan : mukasurat 102-136.

Hadiah


Universiti Kebangsaan Malaysia--Dissertations.


Bacteria.
Dissertations, Academic as Topic.
Dissertations, Academic--Malaysia.

Contact Us

Perpustakaan Tun Seri Lanang, Universiti Kebangsaan Malaysia
43600 Bangi, Selangor Darul Ehsan,Malaysia
+603-89213446 – Consultation Services
019-2045652 – Telegram/Whatsapp
Email: helpdeskptsl@ukm.edu.my

Copyright ©The National University of Malaysia Library