000 01274nam a2200313 a 4500
008 220207s2021 a m 000 0 may d
040 _aUKM
_erda
090 _aQR121
_b.N837 2021
100 0 _aNur Ilida Mohamad,
_eauthor.
245 1 0 _aPotensi supernatan bebas sel (SBS) bakteria asid latik (BAL) yang dipencilkan daripada jeruk buah-buahan tempatan sebagai bahan antibakteria semulajadi /
_cNur Ilida binti Mohamad.
264 _c©2021.
300 _axvii, 221 pages :
_billustrations ;
_c30 cm.
336 _atext
_2rdacontent
337 _aunmediated
_2rdamedia
338 _avolume
_2rdacarrier
502 _aTesis (Ph.D) - Universiti Kebangsaan Malaysia, 2021.
504 _aRujukan : mukasurat 161-188.
610 2 0 _aUniversiti Kebangsaan Malaysia
_xDissertations.
_962865
650 0 _aDissertations, Academic
_zMalaysia.
_962866
650 0 _aLactic acid bacteria.
650 0 _aBacterial genetics.
907 _a.b16902324
_b2022-08-25
_c2022-02-07
942 _c2
_n0
_kQR121 .N837 2021
949 _o101021546
990 _amz/mib
991 _aFakulti Sains dan Teknologi
998 _at0006
_b2022-05-12
_cm
_dx
_fmay
_gmy
_y0
_z.b16902324
999 _c657373
_d657373