000 01657nam a2200373 i 4500
005 20250930142724.0
008 190131s2018 my da m 000 0 may d
020 _cHadiah
039 9 _a201902191308
_badibah
_y01-31-2019
_zalhapiz
040 _aUKM
_erda
090 _aQW50.C548p 2018 9 tesis
090 _aQW50
_b.C548p 2018 9
100 1 _aChong, Elizabeth Sinirisan Shiaw Shim,
_eauthor.
245 1 0 _aPenilaian pencemaran bakteria pada karkas daging lembu dan permukaan sentuhan daging di kompleks abatoir terpilih di Selangor /
_cElizabeth Sinirisan Chong Shiaw Shim.
264 0 _c2018.
300 _axiv, 153 pages :
_billustrations ;
_c30 cm. +
_e1 computer laser optical disc (4 in.).
336 _atext
_2rdacontent
337 _aunmediated
_2rdamedia
338 _avolume
_2rdacarrier
500 _aTesis ini mempunyai satu CD berjudul'Penilaian pencemaran bakteria pada karkas daging lembu dan permukaan sentuhan daging di kompleks abatoir terpilih di Selangor' yang mempunyai nombor panggilan yang sama dan ditempatkan di Makmal Digital.
502 _aTesis (Sarjana Sains Kesihatan) - Universiti Kebangsaan Malaysia, 2018.
504 _aRujukan : mukasurat 102-136.
610 2 0 _aUniversiti Kebangsaan Malaysia
_xDissertations.
_962865
650 2 _aBacteria.
650 2 _aDissertations, Academic as Topic.
650 0 _aDissertations, Academic
_zMalaysia.
_962866
907 _a.b16681502
_b2025-08-01
_c2019-11-12
942 _c5
_n0
_kQW50.C548p 2018 9 tesis
914 _avtls003643518
990 _aaa
991 _aFakulti Sains Kesihatan
998 _ad
_b2019-05-01
_cm
_dm
_fmay
_gmy
_y0
_z.b16681502
999 _c636231
_d636231