000 01199nam a2200337 i 4500
005 20250919130218.0
007 he amu baaa
008 181214s1997 my b 000 0 may d
039 9 _y12-14-2018
_zlatihan2017
100 3 _aTang, Huay Chien,
_eauthor.
245 1 _aKesan pemprosesan retort ke atas sosej ayam nyahtulang mekanikal (DANM) /
_cTang Huay Chien.
264 1 _aBangi :
_bUniversiti Kebangsaan Malaysia,
_c2000.
300 _a2 microfiches ;
_c11 x 15 cm.
336 _astill image
_2rdacontent
337 _amicroform
_2rdamedia
338 _amicrofiche
_2rdacarrier
500 _aNo. kotak : UM 15801.
502 _aLatihan ilmiah Sarjana Muda Sains (Kepujian), Jabatan Sains Makanan dan Pemakanan -- Universiti Kebangsaan Malaysia, 1997.
538 _aRequires the use of a microfiche reader.
650 0 _aRetort pouches.
650 0 _aSausages.
907 _a.b16663470
_b2019-11-14
_c2019-11-12
942 _n0
914 _avtls003641656
990 _aFAMN.
991 _aFakulti Sains Hayat.
991 _aJabatan Sains Makanan dan Pemakanan.
998 _anone
_b2018-01-12
_cm
_da
_fmay
_gmy
_y0
_z.b16663470
999 _c634492
_d634492