000 01207nam a2200325 i 4500
005 20250919130218.0
007 he bmu baaa
008 181214s1997 my b 000 0 may d
039 9 _y12-14-2018
_zlatihan2017
100 0 _aMohd. Feisal Murad,
_eauthor.
245 1 _aPenggunaan teknologi dan sumber manusia dalam sektor industri makanan di Malaysia /
_cMohd. Feisal Murad.
264 1 _aBangi :
_bUniversiti Kebangsaan Malaysia,
_c1998.
300 _a2 microfiches ;
_c11 x 15 cm.
336 _astill image
_2rdacontent
337 _amicroform
_2rdamedia
338 _amicrofiche
_2rdacarrier
500 _aNo. kotak : UM 15825.
502 _aLatihan ilmiah Sarjana Muda Sains (Kepujian), Jabatan Sains Makanan dan Pemakanan -- Universiti Kebangsaan Malaysia, 1997.
538 _aRequires the use of a microfiche reader.
650 0 _aFood trade and industry
_zMalaysia.
907 _a.b16663378
_b2019-11-14
_c2019-11-12
942 _n0
914 _avtls003641646
990 _aFAMN.
991 _aFakulti Sains Hayat.
991 _aJabatan Sains Makanan dan Pemakanan.
998 _anone
_b2018-01-12
_cm
_da
_fmay
_gmy
_y0
_z.b16663378
999 _c634482
_d634482