000 01197nam a2200337 i 4500
005 20250919130214.0
007 he bmu baaa
008 181213s1997 my b 000 0 may d
039 9 _y12-13-2018
_zlatihan2017
100 3 _aTew, Wooh Ah,
_eauthor.
245 1 _aKomposisi proksimat, asid lemak dan kandungan kolesterol dalam sosej ayam /
_cTew Wooh Ah.
264 1 _aBangi :
_bUniversiti Kebangsaan Malaysia,
_c1997.
300 _a2 microfiches ;
_c11 x 15 cm.
336 _astill image
_2rdacontent
337 _amicroform
_2rdamedia
338 _amicrofiche
_2rdacarrier
500 _aNo. kotak : UM 15847.
502 _aLatihan ilmiah Sarjana Muda Sains (Kepujian), Jabatan Sains Makanan dan Pemakanan -- Universiti Kebangsaan Malaysia, 1997.
538 _aRequires the use of a microfiche reader.
650 0 _aSausages.
650 0 _aNutritional status.
907 _a.b16662398
_b2019-11-14
_c2019-11-12
942 _n0
914 _avtls003641547
990 _aFAMN.
991 _aFakulti Sains Hayat.
991 _aJabatan Sains Makanan dan Pemakanan.
998 _anone
_b2018-01-12
_cm
_da
_fmay
_gmy
_y0
_z.b16662398
999 _c634384
_d634384