000 01076nam a2200301 i 4500
005 20250919124746.0
008 180928s1998 my b 00 may d
039 9 _y09-28-2018
_zlatihan2017
100 0 _aSoo, Kah Leng,
_eauthor.
245 1 0 _aKesan pemasakan terhadap kandungan lemak dan kolesterol pada organ dalaman ayam dan lembu /
_cSoo Kah Leng.
260 _aBangi :
_bUniversiti Kebangsaan Malaysia,
_c2002.
300 _a1 microfiche ;
_c11 x 15 cm.
337 _amicrofiche
_2rdamedia
500 _aNo. kotak : UM 17051.
502 _aLatihan ilmiah Sarjana Muda Sains (Kepujian), Jabatan Sains Makanan dan Pemakanan, Universiti Kebangsaan Malaysia, 1998.
650 0 _aNutritive value.
650 0 _aChickens.
650 0 _aCattle.
907 _a.b16624348
_b2019-11-14
_c2019-11-12
942 _n0
914 _avtls003637643
990 _aFarah Adiba.
991 _aFakulti Sains Hayat.
991 _aJab. Sains Makanan dan Pemakanan.
998 _anone
_b2018-02-09
_cm
_da
_fmay
_gmy
_y0
_z.b16624348
999 _c630743
_d630743