000 01420nam a2200385 i 4500
005 20250930142028.0
008 170622s2017 my dao m 000 0 may d
020 _cHadiah
039 9 _a201711071708
_bhendon
_y06-22-2017
_zazam
040 _aUKM
_erda
090 _aTP371.8.R647 2017 tesis
090 _aTP371.8
_b.R647 2017
100 0 _aRos Anita Ahmad Ramli,
_eauthor.
245 1 0 _aPengesanan makanan disinar menggunakan teknik fotostimulasi luminesens (PSL) /
_cRos Anita Binti Ahmad Ramli.
264 0 _c2017.
300 _a142 pages :
_billustrations ;
_c30 cm.
336 _atext
_2rdacontent
337 _aunmediated
_2rdamedia
338 _avolume
_2rdacarrier
500 _aCd yang di sertakan duplikasi kepada tesis bercetak dan tidak boleh di rujuk / di pinjam.
502 _aTesis (Sarjana Sains)- Universiti Kebangsaan Malaysia, 2017.
504 _aRujukan : mukasurat 109-118.
610 2 0 _aUniversiti Kebangsaan Malaysia
_xDissertations.
_962865
650 0 _aDissertations, Academic
_zMalaysia.
_962866
650 0 _aRadiation preservation of food.
650 0 _aPhotoluminescence.
650 0 _aIrradiated foods.
907 _a.b16489366
_b2020-09-28
_c2019-11-12
942 _c3
_n0
_kTP371.8.R647 2017 tesis
914 _avtls003623601
990 _aaaw/ha
991 _aFakulti Sains dan Teknologi
998 _at
_b2017-09-06
_cm
_dx
_fmay
_gmy
_y0
_z.b16489366
999 _c621987
_d621987