Uqud al-lujain fi bayan huquq az-zaujain - al-Jawi, Muhammad Nawawi bin Umar; Abdul Ghani Jabal Maraqy (Kota Bharu, Kelantan : Jabal Maraqy, 2015)
Membicarakan peranan dan tanggungjawab suami dan isteri.
Sumbangan Mohamad Taha (2017).
Keywords: Husband and wife (Islamic law); Husbands -- Religious life; Wives -- Religious life