Kenduri adat suku kaum Muruttagol'maginakan tinauh' sempena Pesta Kalimaran 2009 - Pusat Kebudayaan Murut (Sabah : Pusat Kebudayaan Murut, 2009)
Rakaman kenduri adat suku kaum Muruttagol yang disebut sebagai'maginakan tanuah' yang diadakan sempena Pesta Kalimaran 2009 di Sabah
Title from container
VCD format
Keywords: Murut (Southeast Asian people) -- Sabah; Murut (Southeast Asian people) -- Sabah -- Social life and customs