Muzikal Cheng Lock - Jamaluddin Md. Noor.; Malaysia. Kementerian Kebudayaan, Kesenian dan Warisan (Kuala Lumpur : Kementerian Kebudayaan, Kesenian dan Warisan, 2007)
Rakaman persembahan teater muzikal Cheng Lock yang diadakan di Istana Budaya, Kuala Lumpur.
Title from title screen.
Bahan salinan.
DVD format.
Keywords: Malay drama; Musical theater -- Malaysia; Theater