Teater muzikal sirah junjungan - Jamaluddin Md Noor. (Kuala Lumpur : IBtv Network, 2008)
Persembahan teater muzikal Sirah junjungan yang dipersembahkan di Panggung Sari, IB.
Bahan salinan.
Title from title screen.
DVD format.
Keywords: Malay drama; Musical theater; Theater