Universiti kebangsaan Malaysia Data DTM & DSM daerah Petaling & Klang - Malaysia. Jabatan Ukur dan Pemetaan Malaysia (Kuala Lumpur : Jabatan Ukur dan Pemetaan Malaysia, 2023)
Mengandungi Digital DTM dan DSM Daerah Petaling & Klang.
Keywords: Digital elevation models; Digital maps -- Malaysia; Malaysia -- Maps