Perkembangan dan isu-isu kesatuan sekerja di Malaysia - Malaysia. Kementerian Sumber Manusia. Jabatan Hal Ehwal Kesatuan Sekerja (Skudai, Johor: Jabatan Hal Ehwal Kesatuan Sekerja, Kementerian Sumber Manusia dan Persatuan Kakitangan Akademik Universiti Teknologi Malaysia, 2022)
History and issues on labor unions and rights as workers in Malaysia.
Keywords: Labor unions -- Malaysia; Labor movement -- Malaysia; Employees -- Malaysia