Tenun Pahang Diraja : warisan, tradisi & falsafah - Ahmad Farid Abd. Jalal; Lembaga Muzium Negeri Pahang ([Pekan, Pahang] : Muzium Negeri Pahang, 2013)
On traditional hand weaving from Pahang, Malaysia.
Mengandungi indeks dan bibliografi : mukasurat 194.
In Malay.
Keywords: Hand weaving -- Malaysia -- Pahang