Seni berbari - Mardiana Ismail, 1978-; Khairil Izwan Kamaruddin; Malaysia. Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara (Kuala Lumpur : Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara, 2014)
On Bari theatre and performing art in Kelantan, Malaysia.
Mengandungi rujukan : mukasurat 72-80.
In Malay.
Keywords: Theater -- Malaysia; Oral tradition -- Malaysia; Performing arts -- Malaysia