Teori dan teknik terjemahan - Ainon Mohd Abdullah Hassan 1942-; Abdullah Hassan, 1942- (Kuala Lumpur : PTS Professional, 2006)
Buku ini sesuai digunakan sebagai panduan menterjemah teks umum, perbankan dan pelanggan, sains dan teknikal, jenama dan iklan, sari kata dan alih suara, kreatif dan puisi, drama dan teater.
Includes bibliographical references.