Lakaran kembara transformasi : Tan Sri Mohamad Zabidi Zainal Ketua Pengarah Perkhidmatan Awam - Mohamad Zabidi Zainal, Tan Sri (Kuala Lumpur : Dewan Bahasa dan Pustaka, 2016)
Collection of speeches of Tan Sri Mohamad Zabidi Zainal of Public administration.
Koleksi sumbangan Tun Ahmad Sarji Abdul Hamid.
Keywords: Speeches, addresses, etc; Occasional speeches; Civil service -- Malaysia; Public administration -- Malaysia; Malaysia. Jabatan Perkhidmatan Awam -- Officials and employees