Rakan zakat anda - Abg. Mohamad Shibli bin Haji Abang Mohamad Nailie (Kuching, Sarawak : Haji Abang Mohamad Shibli Haji Abang Mohamad Nailie, 2006)
On implementation of zakat in Malaysia; collected articles.
jilid 1. Menyingkap hijab ilmu dan amalan yang telah lama terpinggir - jilid 2. Roh dan realiti - jilid 3. Ilmu, iman dasar amalan - jilid 4. Zakat : pelaburan dunia dan akhirat - jilid 5. Jika percaya, yakinlah jilid 6. Modal kecil untung besar - jilid 7. Mengajak bukan menghukum - jilid 8. Apabila akal dan hati bersatu - jilid 9. Merebut ruang kesempatan - jilid 10. Mengambil peluang dalam setiap cabaran.
Includes bibliographical references.
In Malay.
Koleksi sumbangan Tun (Dr.) Ahmad Sarji Abdul Hamid.
Koleksi sumbangan : Dr. Syaidatun Nazirah Abu Zahrin.
Keywords: Zakat -- Malaysia; Islam -- Charities