Bangunan bersejarah : kerosakan dan penyataan kaedah kerja pemulihan - Kamarul Syahril Kamal; Lilawati Ab Wahab (Shah Alam, Selangor : Penerbit UiTM, 2014)
On conservation and preservation of historical buildings in Malaysia.
Mengandungi bibliografi : mukasurat 215-224 dan indeks.
In Malay.
Keywords: Historic buildings -- Conservation and restoration -- Malaysia; Historic sites -- Conservation and restoration; Historic preservation