Ombak rindu - Osman Ali; Maya Karin; Aaron Aziz; Lisa Surihani; Bront Palarae (Kuala Lumpur : Astro Show Sdn. Bhd, 2011)
Mengisahkan tentang perjalanan cinta dua insan, Izzah dan Hariz dari dua dunia yang berbeza dan mereka terpaksa menempuh pelbagai rintangan sebelum menemui kebahagiaan.
Another masterpiece based on the best selling novel'Ombak Rindu' written by Fauziah Ashari.
Cinematographer, Khalid Zakaria ; editor, Affandi Jamaludin ; art director, Mohamad Khairul Md. Dan.
Maya Karin, Aaron Aziz, Lisa Surihani, Bront Palarae.
LPF: U
DVD format, NTSC, Widescreen (2.35:1), Stereo (Malay), Dolby Digital.
In Malay with optional English and Chinese subtitles.
Keywords: Love in motion pictures; Family in motion pictures; Friendship -- Drama