Ngangkung : tok...anak cucu mintak nombor - Ismail Hasim; David, Teo; Shaheizy Sam; Azad Jazmin; Angah Raja Lawak (Kuala Lumpur : Metrowealth Pictures Sdn.Bhd, 2010)
Ngangkung adalah satu perbuatan memuja nombor ekor dengan membawa barang untuk dipuja oleh bomoh. Barang tersebut haruslah sesuatu yang susah untuk didapati seperti keris lama, syiling lama dan sebagainya.
Pengarah fotografi, Indra Che Muda ; pengarah seni, Ahmad Rusli Mohd.Khadri ; penyunting, Brian Ng.
Shaheizy Sam, Azad Jazmin, Angah Raja Lawak.
LPF: PG13.
DVD format, Letterbox (4:3).
In Malay with English subtitle.
Title from title screen.
Keywords: Comedy films; Ghost in motion pictures