Juvana - Faisal Ishak; Zahiril Adzim; Johan Asari; Syazwan Zulkifly; Sharnaaz Basir Ahmad; Syafie Naswip; Filmscape Sdn. Bhd. (Kuala Lumpur : Filmscape Sdn. Bhd, 2013)
Kisah Juvana bermula apabila Daim bin Yahya, seorang remaja 17 tahun yang pendiam dituduh membunuh ibunya dan teman lelaki ibunya. Tidak upaya untuk membela diri dan membuktikan kenaifannya, mahkamah menjatuhkan hukuman agar dia dihantar ke Sekolah Pemulihan Akhlak Wira Bakti (sebuah sekolah NGO) sehingga dia cukup umur untuk dibicarakan.
Special features: Production gallery ; The Making of.
Sinematografi, Azeli Mohammed ; pengarah muzik, Hafiz Hamidun ; penerbit eksekutif, Mohd Frank Lewis.
Zahiril Adzim, Johan Asari, Syazwan Zulkifly, Sharnaaz Basir Ahmad, Syafie Naswip.
LPF: P13
DVD format, Dolby Digital (5.1 AC3).
In Bahasa Malaysia version.
Keywords: Juvenile delinquency films -- Malaysia; Action and adventure films -- Malaysia