Cicakman 3 - Yusry Abd Halim; Ghaz Abu Bakar; Zizan Razak; Lisa Surihani; Fizz Fairuz; Fizz Fairuz (Kuala Lumpur : KRU Studios Sdn. Bhd, 2015)
Cicakman telah meninggalkan Bandar Metrofulus. Man merupakan peminat setia yang taksub dengan Cicakman sehingga isterinya, Linda memfailkan perceraian disebabkan tingkah laku Man yang tidak matang. Man bertambah tertekan dengan kehadiran Inspektor Adam yang cuba memenangi hati Linda. Kehidupan Man berubah apabila dia menemui serum kepunyaan Cicakman yang memberikan Man kuasa luar biasa. Sementara mempelajari untuk mengawal kuasa dan menjadi adiwira di bandar Metrofulus, Man menghadapi cabaran baru dengan kemunculan seorang adiwira baru iaitu Super-Bro.
Special feature: The making of the movie ; music video.
Pengarah sinematografi, Zambere Mohamed Haras ; penyunting, M. Hidayat Razali ; penerbit eksekutif, Norman Abd Halim, Tengku Iesta Tengku Alaudin, Gayatri Su-Lin Pillai.
Zizan Razak, Lisa Surihani, Fizz Fairuz.
LPF: P13
DVD format.
In Malay with optional English and Mnadarin subtitles.
Keywords: Comedy films; Science fiction films; Superhero films