Lela rentaka : kumpulan cerpen - Syahidatul Munirah, 1990- (Kuala Lumpur : Institut Terjemahan dan Buku Malaysia, 2015)
Pemenang Kedua Kategori Kumpulan Cerpen Sayembara Penulisan 2.
Keywords: Short stories, Malay