Dondang pembukaan : kumpulan puisi - Lutfi Ishak, 1980- (Kuala Lumpur : Institut Terjemahan dan Buku Malaysia, 2015)
Pemenang Pertama Kategori Kumpulan Puisi dalam Sayembara Penulisan 2.
Koleksi Sumbangan Dr Mohd Nasrin.
Keywords: Malay poetry