Impian - Ezai; Red Tomato Management; Mystique Musique (Kuala Lumpur : Red Tomato Management, 1994)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop yang dimuatkan dalam album ini.
Sangkar Harapan / (5:52) -- Guli / (2:55) -- Kerana Mereka / (5:39) -- Impian Dan Cita-Cita / (2:39) -- Tolonglah Kami / (3:55) -- Sakit Gigi / (3:46) -- Irama Siulan Pagi/ (4:21) -- Kereta Idaman / (4:12) -- Selamat Pagi / (3:29) -- Hari Bersunat / (2:36)
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Children's songs, Malay