Ali Terra Rossa - Ali Terra Rossa; PonyCanyon Entertainment (Malaysia). (Kuala Lumpur : PonyCanyon Entertainment (M), 1996)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama rock yang dimuatkan dalam album ini.
Terjemahan Cinta / (4:34) -- Kita / (4:24) -- Jujur / (5:09) -- Angan-Angan / (4:14) -- Permata Cinta / (4:32) -- Kau Yang Pertama / (4:26) -- Perjalanan / (3:18) -- Segala Yang Ku Impikan / (5:05) -- Penggoda Kotaraya / (3:20) -- Kasih / (5:51).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia; Popular music -- Malaysia; Rock music