Kasih...hingga akhirnya - B&W; Afzainizam Ismail; Suara Cipta Sempurna; Rock Record & Tapes (Malaysia). (Kuala Lumpur : Suara Cipta Sempurna, 1997)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1: Kasih / (4:37) -- Biarkan / (3:46) -- Hingga Akhirnya / (6:06) -- Oh Sayang Mengapa / (4:12) -- Rindu Pertemuan (5:07) -- Manusia Dan Cita-Cita / (4:42) -- Kau Jelita / (4:48) -- Kemelut Dedalu / (4:25) -- Mega-Mega Dingin / (5:03) -- Tiada Sepertimu / (4:56).
Koleksi Khas Wiramanja.
Hairie, Putra, Noor, Nua, Aman.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay