Perkembangan puisi berunsur Islam Sabah - Jasni Matlani, 1962- (Kuala Lumpur : Dewan Bahasa dan Pustaka, 2013)
On history and criticism of Malay Islamic literature in Sabah, Malaysia.
Koleksi Sumbangan : Abdul Ghafar Ibrahim (AGI)
Mengandungi rujukan bibliografi dan indeks : mukasurat 265-273.
In Malay.
Keywords: Islamic literature, Malay; Islamic literature -- History and criticism