Pause. - Pause; Nair Record; BMG Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : Nair Record, 2000)
Terdapat empat buah lagu popular yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Tak Tau -- Pergi -- Understand It -- Seek What's Real.
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Popular music -- Malaysia