Elji. - Elji; Polygram Records (Kuala Lumpur : PolyGram Records, 1996)
Terdapat empat buah lagu berirama pop yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Lumrah / (5:49) -- Perjuangan / (4:27) -- Ulangilah / (5:33) -- Diri Ku / (5:20).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay