Shaka - Shaka; Edrie Hashim; Articulate Sound (Petaling Jaya, Selangor : Articulate Sound, 1996)
Terdapat sebelas buah lagu berirama pop yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Dewi -- Gadis Ayu -- Impian Cinta -- Sampai Bila -- Genggam Janjiku -- Curang -- Asam Garam -- Pengembara Illusi -- Tiada Lagi -- Luka.
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay