Diana. - Diana; NAR Records; Valentine Sound Production (Kuala Lumpur : NAR Records, 1997)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Jawapan Yang Pasti / (4:50) -- Jangan Kau Pergi / (4:06) -- Hujan Gerimis / (5:06) -- Kenangan Di Saat Manis / (3:36) -- Luka Dalaman / (4:37) -- Cahaya Harapan / (4:56) -- Cabaran / (4:14) -- Sejak Kau Tinggal Pergi / (5:20) -- Pilihan ku / (3:42) -- Kehadiranmu / (4:05).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay