Cahaya - Sheqal; M.Nasir; BMG Pacific (Kuala Lumpur : BMG Pacific, 1995)
Terdapat sebelas buah lagu berirama pop Melayu yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Wira Dewa Cinta -- Itu Ini -- Pengembara Purba -- Fikir -- Ratib Orang Lautan -- Berikan Semarak Rindu -- Ayah -- Mahameru -- Cahaya Di Atas Cahaya -- Kebangkitan -- Tuhan.
Koleksi Khas Wiramanja.
Keywords: Songs, Malay