Alma. - Alma; Zanzibar Productions; Eastern Records (Kuala Lumpur : Zanzibar Productions)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop jazz yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Padamu Jua / (5:21) -- Samba Sambar Bola / (3:46) -- Dingin / (5:07) -- Panah Asmara / (5:23) -- Perwira / (4:15) -- Yang Mana / (4:00) -- Gerimis Senja / (5:24) -- Cinta Yang Gersang / (4:24) -- Fiesta / (4:22) -- Namun Ku Rindu / (4:59).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay