Ku intai cinta dalam rahsia - Jeslina Hashim; Azmeer (Kuala Lumpur : Citrus Entertainment, 2000)
Terdapat sebuah lagu berirama pop yang terdapat dalam CD promo ini.
Ku Intai Cinta Dalam Rahsia.
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from container.
Keywords: Songs, Malay; Popular music -- 1991-2000.