Lagu kanak-kanak - Mat Zimbo; Ocean Entertainment (Kuala Lumpur : Ocean Entertainment, 1999)
Terdapat enam belas buah lagu kanak-kanak yang dimuatkan di dalam album ini.
CD 1 : Nasihat Buat Kawan / (3:40) -- Saya Ada Kucing / (2:34) -- Bangau Oh Bangau / (2:28) -- Lompat Si Katak Lompat / (1:54) -- Ikan Kekek / (2:42) -- Injit-injit Semut / (2:15) -- Nasihat Buat Kawan (karaoke) / (3:40) -- Air Pasang Dalam / (1:36) -- Burung Kakak Tua / (1:43) -- Chan Mali Chan / (2:53) -- Rasa Sayang / (2:28) -- Saya Ada Kucing / (2:34) -- Jong Jong Inai / (2:18) -- Lenggang Kangkong / (2:52) -- Sorong Papan / (2:15) -- Ke Pantai / (3:32).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Nursery rhymes, Malay; Children's songs, Malay