Warna-warna dangdut - Irda; Indra; Metro Melody Productions (Kuala Terengganu, Terengganu : Metro Melody Productions, 1999)
Terdapat lima buah lagu berirama dangdut di dalam album ini.
CD 1 : Hujan Di Malam Minggu / (3:35) -- Dukun Asmara / (5:12) -- Dendang Rindu / (4:17) -- Meniti Suratan / (4:48) -- Pulau Mutiara / (4:34).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Duets