Mesti putar!!! - Elly Mazlein; NAR Records (Kuala Lumpur : NAR Records, 1999)
Terdapat dua buah lagu berirama pop balada yang dimuatkan di dalam album ini.
CD 1 : Usah Ditambah Bara Yang Tersimpan / (5:07) -- Serikan Hati Kita / (4:21).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music