Real Si-fu. - Real; Kunjie Michael Ahmad; Ocean Entertainment (Kuala Lumpur : Ocean Entertainment, 1999)
Terdapat dua belas buah lagu berirama rock yang dimuatkan di dalam album ini.
CD 1 : Gerhana (4:15) -- Jangan Tak Nampak (Lagu Baru) (4:10) -- Keroncong Untuk Ana (4:33) -- Empat Penjuru (4:10) -- Perjuangan (4:03) -- Malam (4:05) -- Hati Emas (3:54) -- Lagu Untuk Seorang Ibu (4:54) -- Duit (4:33) -- Bunga Bakawali (4:11) -- Balada Osman Tikus (4:05) -- Disini (Lagu Baru) (3:56).
Koleksi Khas Wiramanja.
Ahli Kumpulan : Joekunza Obe, Boyima Unawa, Bonniekama, Adiqimata.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay