Aku yang kau malukan - Norakma; Saari Amri; Idola Production (Kuala Lumpur : Idola Production)
Terdapat sebelas buah lagu berirama pop di dalam album ini.
Interlude Madah Berhelah -- Bila Cinta Hilang Sucinya -- Aroma Cintamu -- Ku Wanita -- Remaja Goyang Kaki -- Memori Kasihku -- Maafku Kali Terakhir Untukmu -- Manisnya Merindu -- Kini Dan Selamanya -- Apakah Rahsiamu -- Aku Yang Kau Malukan.
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay