Kembalikan kegemilangan boria - Boria Anak Tanjung; Ahmad Ramli; Buluh Perindu Production (Pulau Pinang : Buluh Perindu Production)
Mengandungi empat buah sketsa beserta nyanyian dari kumpulan Boria Anak Tanjung.
CD 1 : Kisah Semua Tak Betul -- Pulau Pinang -- Negara Kita Tanggungjawab Kita -- Warga Tua.
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Folk dance music