Victor Hutabarat - Victor Hutabarat; Sunan Hutabarat; Gong Klasik (Petaling Jaya, Selangor : Gong Klasik, 1999)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop Melayu dalam album ini.
CD 1 : Semalam Di Malaysia / (5:51) -- Makan Sirih / (5:35) -- Fatwa Pujangga / (4:46) -- Di Ambang Sore / (3:54) -- Dodoi Si Dodoi / (3:51) -- Surga Di Telapak Kaki Ibu / (4:54) -- Keagungan Tuhan / (4:38) -- Kasih Sekejap / (4:22) -- Cinta Hampa / (4:15) -- Bunga Tanjung / (5:51).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Indonesian