Istihar - Solution; Izan; Synchrosound Record Label (Seri Kembangan, Selangor : Synchrosound Record Label, 1998)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama rock dalam album ini.
CD 1 : Rindu Pasti Merindu / (4:59) -- Palembang Tak Alah / (4:55) -- Dusta Sebuah Janji / (5:05) -- Istihar Sultan Cinta / (5:17) -- Hikayat Kedua / (4:10) -- Blues Malam Gelisah / (5:39) -- Puteri Tujuh Dunia / (4:27) -- Pesona / (4:53) -- Hilangnya Sri Ayu / (4:14) -- Mahligai Kencana / (4:39).
Koleksi Khas Wiramanja.
Ahli kumpulan: Roshazli Mohd. Nasir (vokal), Mohd. Hideri Mohd. Hamada (gitar), Mohd. Amin Mohd. Ainuddin (keyboard), Ghazali Ghazi (bass), Zamri Darman (drums).
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay