Salam perjuangan - Munofazah; Nae; Munofazah Enterprise (Kuala Lumpur : Munofazah Enterprise)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama rock didalam album ini.
CD 1 : Salam Perjuangan / (4:44) -- Sengsara / (3:56) -- Hitam Putih Kehidupan / (6:25) -- Boneka Cinta / (4:25) -- Taman Asmaradana / (5:11) -- Combat / (3:28) -- Suratan Perpisahan / (4:17) -- Dewi Pelangi / (6:36) -- Hitam Putih Kehidupan (minus one) / (6:25) -- Munofazah (instrumental) / (4:41).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Patriotic music -- Malaysia