Goyang dangdut 60an + rap - EM AR; Razzi M; Fajar; Dua Kenari; Razzi M Productions (Ampang, Selangor : Razzi M Productions, 1993)
Terdapat sebelas buah lagu berirama dangdut yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : La Aow Be / (3:26) -- Apakah Dosa / (4:08) -- Zunika / (2:48) -- Boleh Boleh / (2:49) -- Oh Fatimah / (4:01) -- Julaidah / (3:45) -- Cincin Emas / (2:27) -- Bibir Mesra Jiwa Parah / (2:33) -- Kisah Dan Tauladan / (3:52) -- Lagu Tiga Kupang / (4:43) -- La Aow Be (remix) / (3:46).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay