Insan teristimewa - Crosstown; Haniffa Razak; Crosstown Band Entertainment; Freshline Network (Kuala Lumpur : Crosstown Band Entertainment, 1996)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop rock yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Bicara Tanpa Balasan / (5:00) -- Erti Sebuah Cinta Sejati / (4:12) -- Nasihat Buat Teman / (3:10) -- Simfoni Sal / (5:57) -- Pertemuan Terakhir / (3:30) -- Keranamu Aku Menangis / (4:01) -- Musafir Jalanan / (4:31) -- Kehilangan / (4:18) -- Suatu Hari Bersamamu / (3:52) -- Insan Teristimewa / (4:47).
Koleksi Khas Wiramanja.
Ahli kumpulan : Izzam (keyboard), Deen (lead guitarist), Zainol (drummer), Naie (bassis), Ramli (vokalis).
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay