Koleksi pilihan DJ volume 17. - WARNER Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : Warner Music, 1995)
Terdapat lapan buah lagu pilihan DJ yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Termandong Kito / Zainal Abidin (3:56) -- Ghazal Untuk Rabiah / Jamal Abdillah (5:31) -- Hamparan Rindu / B.A.B.A. (5:56) -- Tergoda / Mas Idayu (4:05) -- Katakanlah / Nora (4:51) -- Kasih (Kupinjam Wajahmu) / Teacher's Pet (4:09) -- Belum Masanya / Wan Hardiah (4:25) -- Tinang Tinong / Ati Adyati (4:17).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music